Exclusieve dealer van Kugellager Fiedler

Sinds 1 november 2011 zijn wij exclusieve dealer in België en Luxemburg voor de Duitse firma Kugellager Fiedler GmbH & Co.
Hiermee verruimen wij ons aanbod met een ruim assortiment aan lagers en lagerblokken.

De lagers en lagerblokken die verkocht worden onder het huismerk IBU en IBB zijn van Chinese makelij. Alvorens deze aan onze klanten uitgeleverd worden zijn ze drie keer op kwaliteit gecontroleerd. Eerst bij de producent, vervolgens bij het centraal verzamelpunt in China dat onder rechtsreeks toezicht staat van de directie van Kugellager Fiedler en ten slotte bij Fiedler zelf. Hierdoor kunnen wij de kwaliteit van de geleverde producten garanderen.


De lagerblokken van het merk FK hoeven niet meer voorgesteld te worden. Deze worden reeds door meerdere constructeurs en voortverkopers in België gebruikt en verhandeld. Kugellager Fiedler heeft in Seevetal-Maschen, iets onder Hamburg, een ruime voorraad zodat wij de meeste lagers en lagerblokken snel kunnen uitleveren.

In functie van de vraag en gemaakte afspraken met onze klanten zullen wij, te Wilrijk of bij Fiedler, de nodige voorraden voorzien.
Wenst u meer informatie of een prijsofferte aarzel niet om ons te contacteren, wij helpen u graag verder.

Heb je een vraag? Heb je informatie nodig?

Contacteer ons!